Η εταιρία
Η εταιρεία « Ε. Άνθιμος – Γ. Στοϊδης » ιδρύθηκε το 1978.

Ως έδρα της επιλέχθηκε το απαράμιλλης αισθητικής νεοκλασικό κτίριο του Σαούλ Μοδιάνο, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το κτίριο αναπαλαιώθηκε διατηρώντας εσωτερικά και εξωτερικά την αρχική του ταυτότητα και μεταλλάχθηκε σ’ ένα σύγχρονο χώρο εφάμιλλο των μεγαλυτέρων ευρωπαϊκών οίκων, όπου πλέον φιλοξενούνται υφάσματα, κουρτίνες, έπιπλα και διακοσμητικά από όλο τον κόσμο.

Έχει δημιουργηθεί ένα showroom 700 τετρ. μέτρων αποτελούμενο από πολλαπλούς ανεξάρτητους χώρους, όπου μπορεί κανείς να δει από κοντά ολοκληρωμένες προτάσεις σε φυσικό ντεκόρ, ώστε να μπορεί να βοηθηθεί στις επιλογές του για την επένδυση όλων των εσωτερικών χώρων.

Βασικό προτέρημα της εταιρείας μας είναι το έμπειρο προσωπικό, το οποίο είναι έτοιμο να σας προσφέρει πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες, προσαρμοσμένες στο ύφος και την αισθητική του χώρου σας, καθώς και οι άψογες υπηρεσίες από την αρχή της συνεργασίας, μελετώντας προσωπικά το χώρο σας όπου κι αν βρίσκεται, έως και το after sale service, επισφραγίζοντας έτσι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ξεχωριστά ανοδική πορεία σημειώνεται και στα construction έργα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στις όμορες χώρες. Πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία και με τις χώρες της Μέσης Ανατολής.Στοιχεία εταιρείας

Πατήστε εδώ για να δείτε τα στοιχεία της εταιρείας μας 
Ο χώρος
Όλοι οι επώνυμοι οίκοι , όπως Designers Guild, Fornasetti, Lizzo, Chivasso, Carlucci, Wind, Fiorete, Eichholtz, φιλοξενούνται στο showroom μας προσφέροντας σας ολοκληρωμένες προτάσεις , σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις της διεθνούς μόδας , για το χώρο σας.

Φωτογραφίες και video σας δίνουν μια πανοραμική άποψη του εκθεσιακού μας χώρου.